ATKapu -- Ylioppilaskylän ATK-kykylista

 

Tietoja listasta ATKapu

Ylioppilaskylän asukkaat, voivat pyytää ATK-ongelmiinsa (esimerkiksi verkkoyhteysongelmat) lähettämällä apupyynnön sähköpostiosoitteeseen: atkapu@lists.jyu.fi. Jos haluaa ATK-kykyläisten ottavan vastaavan pyyntöön muutenkin kuin sähköpostitse, kannattaa pyyntöön lisätä oman asunnon ja talon numero tai sisäpuhelinnumero (ei kännykkänumeroa), sekä ehdotukset sopiviksi yhteydenottoajoiksi. ATK-taitoiset kylän asukkaat voivat osallistua ATK-aputalkosiin liittymällä tälle listalle.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry ATKapu arkistoon. (The current archive on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen ATKapu
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen atkapu@lists.jyu.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle ATKapu liittyminen

Liity listalle ATKapu täyttämällä oheinen lomake. Tämä on suljettu lista, joka tarkoittaa, että liittymisesi odottaa hyväksymistä. Sinulle ilmoitetaan listan pää- käyttäjän päätös sähköpostitse. Tämä on myösa yksityinen lista, joka tarkoittaa, että listan jäsenet eivät ole tarjolla ei-jäsenille.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä

ATKapu Listalle liittyneet
(The subscribers list on vain listan jäsenten saatavilla.)

Syötä osoite ja salasana mennäksesi liittyjän listalla:

Osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi ATKapu, ota salasanan muistuttaja, tai vaihda liittymisasetuksissasi ja syötä liittymis- sähköpostiosoite:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


ATKapu lista it at kortepohja.fi ylläpitäjänä
ATKapu ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.jyu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix