Porssi-stu -- Email-list for International Business and Economics Students

 

Tietoja listasta Porssi-stu

Email-list for International Business and Economics Students.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Porssi-stu arkistoon. (The current archive on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen Porssi-stu
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen porssi-stu@lists.jyu.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle Porssi-stu liittyminen

Liity listalle Porssi-stu täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään viesti, joka vaatii vahvistuksen, näin estetään muita tarpeettomasti liittämästä sinua listalle. Tämä on a julkinen lista, joka tarkoittaa, että listan jäsenet ovat kaikkien saatavilla. (mutta peitämme osoitteet, niin että ne eivät ole helposti yleisten roskapostilähettäjien tunnistettavissa).

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi. Kerran kussa, salasananmuistuttaja lähettää sinulle salasanasi

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä

Porssi-stu Listalle liittyneet
Klikkaa täältä listan Porssi-stu liittyneet:

Irtisanoaksesi Porssi-stu, ota salasanan muistuttaja, tai vaihda liittymisasetuksissasi jompikumpi ja syötä liittymis- sähköpostiosoite:

... tai valitse tietosi liittyneiden listalta (katso alla). Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Porssi-stu lista kv at porssiry.fi ylläpitäjänä
Porssi-stu ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.jyu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix