Tosine -- JY:n historianopiskelijain ainejärjestö

 

Tietoja listasta Tosine

Tosine ry:n yleinen postilista. Kaikkien historianopiskelijoiden toivotaan liittyvän listalle, vaikkeivät ainejärjestöön kuuluisikaan, sillä suurin osa tiedonvälityksestä myös laitoksen taholta tapahtuu listan kautta.

The public mailing list of Tosine ry. We strongly recommend every student of history to subscribe the list, even if you aren't a member of Tosine, because the bulk of general information in JY HELA will be spread through this list.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Tosine arkistoon. (The current archive on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen Tosine
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen tosine@lists.jyu.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle Tosine liittyminen

Liity listalle Tosine täyttämällä oheinen lomake. Tämä on suljettu lista, joka tarkoittaa, että liittymisesi odottaa hyväksymistä. Sinulle ilmoitetaan listan pää- käyttäjän päätös sähköpostitse. Tämä on myösa piilotettu, joka tarkoittaa, että listan jäsenet ovat tarjolla vain listan ylläpitäjälle.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä

Tosine Listalle liittyneet
(The subscribers list on vain listan ylläpitäjän saatavilla.)

Syötä ylläpitäjän osoite ja salasana mennäksesi liittyjän listalla:

Ylläpitäjän osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi Tosine, ota salasanan muistuttaja, tai vaihda liittymisasetuksissasi ja syötä liittymis- sähköpostiosoite:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Tosine lista virtaeav at student.jyu.fi ylläpitäjänä
Tosine ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.jyu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix