ICT-foorumi -- Agora ICT-foorumi

 

Tietoja listasta ICT-foorumi

Agora ICT-foorumin tarkoituksena on edistää keskisuomalaisten informaatio- ja viestintäteknologia-alan yritysten ja monitieteellisen tiedemaailman edustajien verkottumista ja avata uusia yhteistyökanavia ihmislähtöisen teknologian kehittämiselle.

Yhteisen keskusteluosuuden lisäksi yritys- ja yhteiskuntaelämän edustaja pitää tilaisuudessa esitelmän oman erityisalansa tulevaisuudennäkymistä.

Agora ICT-foorumin jäseneksi voit ilmoittautua täyttämällä oheisen lomakkeen. Jäsenenä saat kutsun foorumin tilaisuuksiin sähköpostitse.

Tutustu foorumin tuleviin tapahtumiin ja aiempien tilaisuuksien esitemiin osoitteessa: http://www.jyu.fi/agora-center/foorumit/ict.shtml

Agora ICT-foorumin postituslistalle liittyminen

Liity Agora ICT-foorumin postituslistalle täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään viesti, joka vaatii vahvistuksen. Näin estetään muita tarpeettomasti liittämästä sinua listalle.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi:  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  

Agora ICT-foorumin postituslistalta irtisanoutuminen

Irtisanoaksesi ICT-foorumi, ota salasanan muistuttaja, tai vaihda liittymisasetuksissasi ja syötä liittymis- sähköpostiosoite:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


ICT-foorumi lista reeta.m.neittaanmaki at jyu.fi ylläpitäjänä
ICT-foorumi ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.jyu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix