Opettajankoulutuksen-kehittaminen -- Opettajankoulutuksen kehittämisryhmä.

 

Tietoja listasta Opettajankoulutuksen-kehittaminen

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Opettajankoulutuksen-kehittaminen arkistoon. (The current archive on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen Opettajankoulutuksen-kehittaminen
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen opettajankoulutuksen-kehittaminen@lists.jyu.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle Opettajankoulutuksen-kehittaminen liittyminen

Liity listalle Opettajankoulutuksen-kehittaminen täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään sähköpostina vahvistuspyyntö, jotta voidaan estää muita tarpeettomasti sinun liittämisesi. Kun saat vahvistuksen, vastauksesi jää odottamaan listan pääkäyttäjän hyväksymistä. Sinulle ilmoitetaan pääkäyttäjän päätös sähköpostitse. Tämä on myösa yksityinen lista, joka tarkoittaa, että listan jäsenet eivät ole tarjolla ei-jäsenille.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi. Kerran kussa, salasananmuistuttaja lähettää sinulle salasanasi

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä

Opettajankoulutuksen-kehittaminen Listalle liittyneet
(The subscribers list on vain listan jäsenten saatavilla.)

Syötä osoite ja salasana mennäksesi liittyjän listalla:

Osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi Opettajankoulutuksen-kehittaminen, ota salasanan muistuttaja, tai vaihda liittymisasetuksissasi ja syötä liittymis- sähköpostiosoite:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Opettajankoulutuksen-kehittaminen lista mira.strommer at jyu.fi, mikko.vesisenaho at jyu.fi, anne.martin at jyu.fi, teppo.t.toikka at jyu.fi ylläpitäjänä
Opettajankoulutuksen-kehittaminen ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.jyu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix