Suo-net --

 

Tietoja listasta Suo-net

Tervetuloa postituslistaan, jonka osoite on suo-net(ät)lists.jyu.fi. Tähän lähetetyt viestit päätyvät lähes kaikille kielten laitoksen suomen kielen opiskelijoille ja osalle suomen kielen henkilökuntaa. Jos haluat lähettää viestin suomen kielen henkilökunnalle, osoite on suo-la(ät)lists.jyu.fi.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Suo-net arkistoon. (The current archive on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen Suo-net
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen suo-net@lists.jyu.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle Suo-net liittyminen

Liity listalle Suo-net täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään sähköpostina vahvistuspyyntö, jotta voidaan estää muita tarpeettomasti sinun liittämisesi. Kun saat vahvistuksen, vastauksesi jää odottamaan listan pääkäyttäjän hyväksymistä. Sinulle ilmoitetaan pääkäyttäjän päätös sähköpostitse. Tämä on myösa yksityinen lista, joka tarkoittaa, että listan jäsenet eivät ole tarjolla ei-jäsenille.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi. Kerran kussa, salasananmuistuttaja lähettää sinulle salasanasi

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä

Suo-net Listalle liittyneet
(The subscribers list on vain listan jäsenten saatavilla.)

Syötä osoite ja salasana mennäksesi liittyjän listalla:

Osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi Suo-net, ota salasanan muistuttaja, tai vaihda liittymisasetuksissasi ja syötä liittymis- sähköpostiosoite:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Suo-net lista hannele.kuusela-hakkinen at jyu.fi, tiina.m.suominen at jyu.fi ylläpitäjänä
Suo-net ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.jyu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix