KENSU -- Tämä on KENSUn vanha postituslista, jonka käyttö on käytännössä lopetettu.

 

Tietoja listasta KENSU

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry KENSU arkistoon. (The current archive on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen KENSU
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen kensu@lists.jyu.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle KENSU liittyminen

Liity listalle KENSU täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään viesti, joka vaatii vahvistuksen, näin estetään muita tarpeettomasti liittämästä sinua listalle. Tämä on a julkinen lista, joka tarkoittaa, että listan jäsenet ovat kaikkien saatavilla. (mutta peitämme osoitteet, niin että ne eivät ole helposti yleisten roskapostilähettäjien tunnistettavissa).

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi. Kerran kussa, salasananmuistuttaja lähettää sinulle salasanasi

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä

KENSU Listalle liittyneet
Klikkaa täältä listan KENSU liittyneet:

Irtisanoaksesi KENSU, ota salasanan muistuttaja, tai vaihda liittymisasetuksissasi jompikumpi ja syötä liittymis- sähköpostiosoite:

... tai valitse tietosi liittyneiden listalta (katso alla). Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


KENSU lista pj at kensu.fi, info at kensu.fi ylläpitäjänä
KENSU ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.jyu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix