Afinla -- AFinLA ry:n jäsenten postituslista

 

Tietoja listasta Afinla

AFinLAn postituslistan ensisijaisena tarkoituksena on toimia AFinLA ry:n asioiden tiedotuskanavana. Nykyisin esimerkiksi AFinLAn kevään jäsenkirje lähetetään postituslistan kautta. Listan toinen tarkoitus on toimia jäsenten välisessä tiedotuksessa. Kuitenkin jokaisen listalle postia lähettävän jäsenen (listalle voi lähettää viestejä vain listan jäsenet) tulisi miettiä, kiinnostaako viestin sisältö suurinta osaa listalla olijoista. Listalla on tällä hetkellä 155 jäsentä, joihin kuuluu mm. opettajia, tutkijoita ja opiskelijoita. Listaa ei ole tarkoitettu yksityishenkilöiden väliseen keskusteluun. Vaikka listan oletusasetuksissa onkin "vastaa viesteihin vain lähettäjälle" on näköjään mahdollista vastata listalle tuleviin viesteihin myös niin, että ne tulevat koko listalle. Erityistä huomiota pyydetään kiinnittämään siihen, että jos haluat vastata listalle tulleeseen viestiin, vastaat vain lähettäjälle.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Afinla arkistoon.

Listan käyttäminen Afinla
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen afinla@lists.jyu.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle Afinla liittyminen

Liity listalle Afinla täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään sähköpostina vahvistuspyyntö, jotta voidaan estää muita tarpeettomasti sinun liittämisesi. Kun saat vahvistuksen, vastauksesi jää odottamaan listan pääkäyttäjän hyväksymistä. Sinulle ilmoitetaan pääkäyttäjän päätös sähköpostitse. Tämä on myösa yksityinen lista, joka tarkoittaa, että listan jäsenet eivät ole tarjolla ei-jäsenille.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä

Afinla Listalle liittyneet
(The subscribers list on vain listan jäsenten saatavilla.)

Syötä osoite ja salasana mennäksesi liittyjän listalla:

Osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi Afinla, ota salasanan muistuttaja, tai vaihda liittymisasetuksissasi ja syötä liittymis- sähköpostiosoite:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Afinla lista info at afinla.fi ylläpitäjänä
Afinla ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.jyu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix