[Linkki] Student Lifen Sosiaalisen Hyvinvoinnin Teemaviikot Marraskuussa

Jokelainen, Heidi heidi.a.jokelainen at jyu.fi
Mon Nov 1 12:04:00 EET 2021


Hei,


Voisitteko välittää alla olevaa viestiä eteenpäin ainejärjestönne opiskelijoille? Kiitos paljon!


Ystävällisin terveisin,

Heidi Jokelainen

Student lifen projektisihteeri

________________________________________________________________________


Student Lifen Sosiaalisen Hyvinvoinnin Teemaviikot Marraskuussa


Tule juttelemaan Student Lifen asiantuntijoiden kanssa sosiaaliseen hyvinvointiin liittyvistä asioista, esimerkiksi työelämään ja opintoihin liittyvistä sosiaalisista haasteista, esiintymisjännityksestä, itsemyötätunnosta, liikunnasta ja vapaa-ajanviettotavoista sekä oman ja läheisten hyvinvoinnin tukemisesta. Voit tulla juttelemaan myös muista sinua mietityttävistä asioista. Oli mielessäsi mitä tahansa, voit tulla puhumaan siitä meidän kanssa.


Paikan päälle voi tulla yksin tai kaverin kanssa, matalalla kynnyksellä ja ilman ajanvarausta. Drop in -tapaamiset järjestetään Student Lifen tiloissa Lähde-kirjastolla (B214-tilassa). Tapaamiset kestävät noin 15–20 minuuttia, ja niiden aikana voit jutella hyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa mistä tahansa.


YTHS:n terveydenhoitajat ovat paikalla perjantaina 5.11. klo 9–11. Tartu tilaisuuteen jutella YTHS:n terveydenhoitajien kanssa ilman ajanvarausta hyvinvointiasi koskevista teemoista!


Sosiaalisen hyvinvoinnin teemaviikoilla 45 ja 47 paikalla ovat mm. Student Lifen hyvinvointitiimi (opiskeluhyvinvoinnin asiantuntija ja tehostetun ohjauksen psykologi), MOVI, YTHS, Työelämäpalvelut, Korkeakoululiikunta, JYYn Koulutuspoliittinen asiantuntija sekä Sosiaalipoliittinen asiantuntija, Oppilaitospappi ja Hyvikset.


Tiistaina 16.11. klo 13.30–15.30 YTHS:ltä paikalla ovat terveydenhoitaja sekä fysioterapeutti. Hyvä tilaisuus tulla ilman ajanvarausta tapaamaan YTHS:n terveydenhoitajaa, sekä fysioterapeuttia. Jos esimerkiksi niska-hartiaseutu jumittaa, tule hakemaan ilmaisia ammattilaisen vinkkejä kiputilojen ennaltaehkäisyyn ja opiskeluergonomiaan.


Katso teemaviikkojen tarkempi aikataulu Student Lifen nettisivuilta<https://www.jyu.fi/fi/palvelut/studentlife/sl-opiskelijalle/drop-in-ohjaukset>!


Seuraa Student Lifea myös Instassa ja Facebookissa @jyustudentlife.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.jyu.fi/pipermail/linkki/attachments/20211101/3f6cad53/attachment.html>


More information about the Linkki mailing list