[Linkki] Teetkö gradua? Ilmoittaudu Movin gradutyöpajoihin!

Pirinen, Miia miia.j.pirinen at jyu.fi
Mon Jan 27 13:06:38 EET 2020


Hei opiskelija!


Onko gradu työn alla? Kaipaatko vertaistukea, käytännön vinkkejä ja lempeän innostavia sysäyksiä eteenpäin? Tule Movin gradutyöpajoihin! Lue kuvaukset alta, valitse sopiva ja ilmoittaudu Sisussa vaikka heti tänään!


Raakileesta graduksi


Gradun kirjoittamisen ei tarvitse olla yksinäistä puurtamista. Tule Raakileesta graduksi -työpajaan! Tämän tehokkaan kirjoittamisjakson aikana työstetään gradun eri osia yhdessä eteenpäin ja pyritään saamaan valmiiksi gradun alustava käsikirjoitus. Sinulla ei vielä tarvitse olla tekstiä kasassa kurssin alkaessa. Tukea tekstisi työstämiseen saat sekä työpajan ohjaajalta että muilta samassa kirjoittamisen vaiheessa olevilta graduntekijöiltä. Kurssi koostuu neljästä yhteisestä tapaamisesta ja yhdestä pienryhmätapaamisesta ja siitä saa 2 opintopistettä. Kevään ryhmät järjestetään maalis-huhtikuussa, toinen arkena ja toinen viikonloppuisin. Ilmoittaudu kurssille Sisussa koodilla XKVB002 Raakileesta graduksi. Tervetuloa!


Gradun viimeistely


Siintääkö suomenkielisen gradusi loppusuora edessä? Kaipailetko vertaistukea työn loppuunsaattamiseen? Ahdistaako oikoluku? Mietitkö jo abstraktin työstämistä? Haluatko työstäsi mahdollisimman hyvän?


Jos gradusi on valmistumassa kevään 2020 aikana, Gradumoduuli Gradun viimeistely (XKVB003, 2 op) on sinulle räätälöity. Kurssilla on neljä neljän tunnin tapaamista sekä yksi pienryhmätapaaminen, jossa annetaan palautetta opiskelijakollegan tekstistä. Helmi-maaliskuun ryhmän ensimmäinen tapaaminen on maanantaina 10.2. Kevään toinen ryhmä järjestetään toukokuussa.


Työpajassa opiskelija saa siis välineitä suomenkielisen gradukäsikirjoituksensa viimeistelyyn ja tutkimusraportin laadun parantamiseen. Siellä myös perehdytään tyypillisiin pro gradun viimeistelyssä huomioitaviin asioihin  ja viimeistellään omaa ja vertaiskirjoittajan gradutekstiä vakuuttavaksi, sujuvaksi ja helppolukuiseksi.


Graduretriitti


Kaipaatko aikaa ja rauhaa gradun kirjoittamiseen? Tule graduretriittiin Konnevedelle! Paikanvaihdos tuo uutta puhtia kirjoittamiseen, ja Konneveden rauhallisissa maalaismaisemissa pystyt keskittymään intensiivisesti graduun maanantaiaamusta perjantaipäivään. Konnevedellä on tarjolla majoitus ja täysihoito, joiden kattamiseksi pystyy hakemaan Konnevesi-apurahaa. Retriitissä saat myös vertaistukea ja virikkeitä kirjoittamiseen, etenkin alkuun pääsemiseen ja kirjoitusrutiinin löytymiseen.

Huom! Graduretriittiä järjestetään myös kampusretriittinä Jyväskylässä.


Lisätietoja kursseista saat Miia Piriseltä (miia.j.pirinen at jyu.fi<mailto:miia.j.pirinen at jyu.fi>, Gradun viimeistely ja Raakileesta graduksi -arkiversio) ja Katja Kontturilta (katja.j.kontturi at jyu.fi<mailto:katja.j.kontturi at jyu.fi>, Raakileesta graduksi -viikonloppukurssi ja huhtikuun kampusretriitti) ja Katri Alatalolta (katri.t.alatalo at jyu.fi<mailto:katri.t.alatalo at jyu.fi> , maaliskuun graduretriitti Konnevedellä)




Tutustu kaikkiin Movin järjestämiin gradupajoihin: https://movi.jyu.fi/fi/opintotarjonta/kirjoitusviestinta/maisterina-maailmalle


Tervetuloa mukaan!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miia Pirinen

Kirjoitusviestinnän tuntiopettaja, FM

miia.j.pirinen at jyu.fi


movi.jyu.fi

JY. JUST ADD U.

#movingJYUforward
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.jyu.fi/pipermail/linkki/attachments/20200127/03fdff67/attachment.html>


More information about the Linkki mailing list