[Linkki] Valokuvauksen opintoja kesäyliopistossa

Jyväskylän kesäyliopisto / Info info-kesayo at jyu.fi
Tue Apr 28 17:18:30 EEST 2020


Valokuvauksen opintojaksoja tarjolla kesäopintoina Jyväskylän kesäyliopistossa
Tiedoksi: Kameraseurat / -yhdistykset sekä ainejärjestöjen postituslistat

Hei,

lähetän tiedoksenne mahdollisuuden opiskella valokuvauksen opintojaksoja, jotka järjestetään joko verkko-opetuksena tai lähiopetuksena kesän 2020 aikana Jyväskylän kesäyliopistossa. Opintojaksot kuuluvat Lapin yliopiston avoimen yliopiston opintotarjontaan. Mikäli mahdollista, pyydän välittämään tietoa eteenpäin jäsenistöllenne. Opintomaksu on mainittu kunkin kurssin tiedoissa. Tarkemmat tiedustelut opintoihin liittyen suoraan koulutussuunnittelija Rauha Määtälle, rauha.maatta at jyu.fi<mailto:rauha.maatta at jyu.fi>.

Muistutan vielä, että JYU:n perustutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus saada opintomaksuista 50 % alennus (ei koske LY:n rekisteröintimaksun osuutta), jos opinnot ovat sisällytettävissä opiskelijan perustutkintoon. Tarkemmat ohjeet alennuksen saamiseksi löytyvät verkkosivuiltamme kunkin kurssin tiedoista. Vastaavat ehdot koskevat myös muita avoimen yliopiston opintoja kesäyliopistossa, katso koko tarjonta nettisivuiltamme<https://kesayo.jyu.fi/fi/opintotarjonta-uusi/koulutustarjonta/30000/>.

Valokuvauksen traditiot 4 op, kesäkuu 2020
Kurssilla opiskelija saa perustiedot valokuvauksen kehityksestä ja suhteesta muihin taiteenaloihin. Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa hyödyntää kuvallisen viestinnän ja oman välineensä historiaa ja teoriaa nähdä niiden suhteen nykyhetkeen ja yhteiskuntaan. Lisäksi opiskelija osaa kirjoittaa analyyttisesti valokuvasta. Opintojaksoon kuuluu luentoja, itsenäistä opiskelua sekä arvioitava lopputyö (tentti tai vastaava suoritus, tämä tarkentuu). Opintomaksu 60 euroa sekä LY:n rekisteröintimaksu 8,70 euroa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen https://r.jyu.fi/CY3. Huom. Kurssi toteutetaan alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen verkko-opintoina, tiedot tarkentuvat nettisivuillemme.

Valokuvaus 4 op, elokuu 2020
Kurssilla harjoitellaan valokuvan perusteiden ja kuvaamisen käytäntöjä. Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa käyttää valokuvauksen keskeisiä välineitä, hyödyntää ja soveltaa valokuvauksen visuaalisia keinoja omassa valokuvailmaisussa sekä soveltaa tilan ja ajan käsitteitä omassa valokuvailmaisussa. Opintojaksoon kuuluu ohjattua harjoittelua ja kritiikkiä sekä itsenäistä työskentelyä. Hyväksytty kurssi edellyttää osallistumista harjoituksiin sekä kuvallisten tehtävien suorittamista hyväksytysti. Opetus elokuussa perjantaisin ja lauantaisin, osa opetuksesta mahdollisesti etäopetusta. Opintomaksu 180 euroa sekä LY:n rekisteröintimaksu 8,70 euroa. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen nettisivuillamme https://r.jyu.fi/CY4.

Ystävällisin terveisin kesäyliopistolta,

Ville Hirvikoski
Koulutussuunnittelija
Jyväskylän kesäyliopisto
puh. 044 760 3728
info-kesayo at jyu.fi<mailto:info-kesayo at jyu.fi>

Osoitelähde: Jyväskylän kesäyliopiston markkinointirekisteri. Jos haluat poistua postituslistalta, vastaa tähän viestiin.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.jyu.fi/pipermail/linkki/attachments/20200428/6bd80440/attachment.html>


More information about the Linkki mailing list