[Linkki] [Kalajakulaus] Särkikalasta särvintä -lähiruokakurssilla vielä tilaa

Samuel Uusi-Mäkelä sahauusi at student.jyu.fi
Mon May 13 22:29:36 EEST 2013


Paikkoja on vielä jäljellä - ilmoittaudu heti mukaan!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Miksi mennä merta edemmäs kalaan, kun lähijärvistäkin voi löytyä
ainekset purkkisärkeen, ahvenkukkoon tai lahnapyöryköihin?


Hyödynnä ilmainen lähiruokaresurssisi

– tee palvelus ympäristölle!


Osallistu Jyväskylän yliopiston kalastusseura Kala ja kulaus ry:n sekä
ympäristötieteilijöiden ainejärjestö Otsoni ry:n järjestämälle
kokkaus- ja kalankäsittelykurssille lauantaina 18.5. klo 12 – 16, ja
opi, miten tämä aliarvostettu ruokakala valmistetaan moneksi
maittavaksi herkuksi. Kurssi pidetään Jyväskylän Steinerkoulun
opetuskeittiössä (Keskikatu 17).


Osallistumismaksu 5 euroa.


Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen:


teemu.j.halttunen at student.jyu.fi


24 nopeinta mahtuu mukaan.

Lisätietoja osoitteesta:
http://www.kalajakulaus.net/main/index.php?page=saerkikalasta-saervintae


Terveisin
Liisa Alaoutinen, Kala ja kulaus ry:n puheenjohtaja

_______________________________________________
Kalajakulaus mailing list
Kalajakulaus at lists.jyu.fi
http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/kalajakulaus



More information about the Linkki mailing list