[Linkki] [Kalajakulaus] Särkikalasta särvintä -lähiruokakurssilla vielä tilaa
Samuel Uusi-Mäkelä
sahauusi at student.jyu.fi
Mon May 13 22:29:36 EEST 2013
Paikkoja on vielä jäljellä - ilmoittaudu heti mukaan!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Miksi mennä merta edemmäs kalaan, kun lähijärvistäkin voi löytyä
ainekset purkkisärkeen, ahvenkukkoon tai lahnapyöryköihin?
Hyödynnä ilmainen lähiruokaresurssisi
– tee palvelus ympäristölle!
Osallistu Jyväskylän yliopiston kalastusseura Kala ja kulaus ry:n sekä
ympäristötieteilijöiden ainejärjestö Otsoni ry:n järjestämälle
kokkaus- ja kalankäsittelykurssille lauantaina 18.5. klo 12 – 16, ja
opi, miten tämä aliarvostettu ruokakala valmistetaan moneksi
maittavaksi herkuksi. Kurssi pidetään Jyväskylän Steinerkoulun
opetuskeittiössä (Keskikatu 17).
Osallistumismaksu 5 euroa.
Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen:
teemu.j.halttunen at student.jyu.fi
24 nopeinta mahtuu mukaan.
Lisätietoja osoitteesta:
http://www.kalajakulaus.net/main/index.php?page=saerkikalasta-saervintae
Terveisin
Liisa Alaoutinen, Kala ja kulaus ry:n puheenjohtaja
_______________________________________________
Kalajakulaus mailing list
Kalajakulaus at lists.jyu.fi
http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/kalajakulaus
More information about the Linkki
mailing list