[Linkki] Uusia opiskelijalähettiläitä haetaan! / IT-korjaus!

Laattala Anna anna.laattala at jyu.fi
Wed May 9 12:27:21 EEST 2012


Uusia opiskelijalähettiläitä haetaan!

Tutustu tehtävään ja se kiinnostaa, ilmoittaudu hakijaksi lähettämällä viimeistään 15.5. sähköpostiviesti hannu.puupponen at jyu.fi<mailto:hannu.puupponen at jyu.fi> . Kerro viestissäsi tiiviisti kuka olet, mitä osaat (opintotausta, työkokemus, järjestötoiminta, harrastukset) ja miksi haluat opiskelijalähettilääksi. Ilmoita myös puhelinnumerosi.

Varaa samalla itsellesi haastatteluaika 16., 18. tai 21.5. http://www.doodle.com/f445xm3sdmd2zes2 Doodlesta. Haastattelupaikka löytyy opiskelijapalveluista, T-rakennuksen toisesta kerroksesta. Ilmoita, jos ajoista ei löydy sopivaa, niin etsitään ratkaisu! Halutessasi voit ottaa yhteyttä puhelimitse 0400 247 389.


Opiskelijalähettiläs kertoo opiskelusta ja vastaa kysymyksiin

Opiskelijalähettilästoiminnan tavoitteena on auttaa opiskelusta kiinnostuneita nuoria ja aikuisopiskelijoita valitsemaan itselleen mahdollisimman sopiva opintokokonaisuus Jyväskylän yliopiston opetustarjonnasta.

Opiskelijalähettiläät kertovat tietoverkossa, lukiovierailuilla ja eri tapahtumissa opiskelustaan Jyväskylän yliopistossa sekä omasta oppiaineestaan. Lisätietoa löytyy opiskelijalähettiläiden verkkosivulta http://www.jyu.fi/lahettilas ja Facebook-sivulta http://www.facebook.com/jyopiskelijalahettilaat .

Vuonna 2011 valituista 13 opiskelijalähettiläästä useimmat jatkavat tehtävässään. Muutama paikka kuitenkin vapautuu tutkintojen valmistumisen vuoksi, ja joitain uusia oppiaineita halutaan edustetuiksi. Etsimme opiskelijalähettiläitä ajalle 15.6.2012-31.7.2013 edustamaan seuraavia:

-opettajankoulutukset (KTK)
-kasvatustieteet
-tietojärjestelmätiede
-tietotekniikka
-ympäristötieteet ja biologia
-fysiikka
-kieliaineet (vieraat kielet)
-historia-aineet
-sosiologia/sosiaalityö
-valtio-oppi
-taiteiden ja kulttuurin oppiaineet
-musiikin oppiaineet

Lähettilääksi valittavilta edellytetään
-ainakin 2 vuotta opintoja takanaan ja vähintään 1 vuosi opiskeluaikaa jäljellä
-Jyväskylän yliopiston ja kaupungin tuntemusta
-valmiutta hyödyntää sosiaalisen median välineitä

Hakijoille järjestetään haastattelut 16., 18. ja 21.5. Haastattelun lisäksi valinnassa otetaan huomioon opintomenestys ja ainelaitoksen suositus.

Lähettilästehtävästä maksetaan palkkaa ja matkakulut korvataan. Lähettiläille on luvassa arvostusta, yhteistyötä, koulutusta, arvokasta työkokemusta ja yhteisiä tapahtumia.

Lähettiläskoulutuksessa perehdytään muun muassa korkeakoulutukseen, viestintään ja yliopiston julkisuustyöhön. Tarpeen mukaan järjestetään ohjausta eri tehtäviin kuten sosiaalisen median käyttämiseen ja videoiden tekemiseen. Toiminnan muut sisällöt ja työnjako täsmennetään lähettiläiksi valittujen opiskelijoiden kanssa lähettiläskoulutuksen yhteydessä.

Kevätterveisin Hannu Puupponen


Hannu Puupponen
Suunnittelija
Strateginen kehittäminen
0400247389<tel:+358400247389> (3734)
hannu.puupponen at jyu.fi<mailto:hannu.puupponen at jyu.fi>
Jyväskylän yliopisto

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.jyu.fi/pipermail/linkki/attachments/20120509/80388768/attachment.html>


More information about the Linkki mailing list