[Linkki] Kysely projektiluontoisesta oppimisesta

Ville Korpinen ville.korpinen at uta.fi
Fri May 4 08:53:24 EEST 2012


Hei,

Olemme toteuttamassa Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergoksen (Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu (JKK)) projektia yhteistyössä Suomen yliopistokiinteistöjen ja Juvenes Oy:n kanssa.

Projektityön tarkoituksena on tunnistaa yliopistokiinteistöille uusia käyttäjyyksiä sekä konseptoimaan niiden ympärille liiketoimintamalleja. Yhden suunnitellun konseptin kautta on mahdollista toteuttaa opiskelijoita osallistavia yhteistyöhankkeita yliopistojen ulkopuolisten tahojen kanssa. 

Konseptin puitteissa suoritetettavista yhteistyöhankkeista on mahdollista saada niin rahallista korvausta (kerta korvaus tai kuukausipalkkaa) kuin opintopisteitäkin. Eräs hankkeen tarkoitus on edistää opiskelijoiden verkostoitumista sekä mahdollisuuksia osallistua kansainvälisiin hankkeisiin.

Tähän liittyen kartoitamme opiskelijoiden valmiutta ja halukkuutta osallistua tällaisiin projekteihin. Vastaamalla kyselyyn voit ilmaista halukkuutesi osallistua tulevaisuudessa mahdollisiin projektehin. Vastaaminen vie aikaa korkeintaan muutaman minuutin. Kysely on lähetetty noin 140:lle ainejärjestölle kuudessa yliopistossa Suomessa.

Ystävällisin terveisin,

Teemu & Ville

Linkki Kyselyyn

Saatekirje Synergos

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.jyu.fi/pipermail/linkki/attachments/20120504/86aea49a/attachment.html>


More information about the Linkki mailing list