[Linkki] Syksyn liikunta

Mikko Punkari punke72 at hotmail.com
Wed May 26 16:49:30 EEST 2010


Hei kaikki Linkin liikkujat!

 

Liikunnan L-rakennus on menossa remonttiin. Remppa alkaa varsinaisesti ensi vuoden tammikuussa, mutta L-rakennusta ruvetaan tyhjentämään jo ensi syksyn alusta. Remontti on valmis vasta vuonna 2012. Tämä tarkoittaa sitä, että yliopistoliikunnan vuorot siirtyvät U1- ja U2-saleihin ja tällä hetkellä näyttää siltä, ettei ainejärjestöille jää enää niiden jälkeen vuoroja jaettavaksi.

 

Linkin sählyvuoroa ei siis todennäköisesti ole syksyllä.

 

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemme voisi järjestää yhdessä mitään liikuntaa Linkin toimesta.

Alkusyksystä voisimme esim. käydä pelaamassa jalkapalloa, ultimatea tai jotakin muuta - mitä sitten haluammekaan.

 

Liikutavastaavana kaipaisin silti teiltä paljon ideoita ja mielipiteitä siitä, miten toimitaan - ja mitä tehdään kun räntä, lumi ja pakkaset hyökkäävät kesälajien päälle. (Kiinnostaako esim. jääkiekko tai ihan vaan tossupallo, vai joku muu - ja mitä se olisi?) 

 

 

Lähetä ehdotuksesi/ideasi/visiosi tai jokin muu vinkki minulle osoitteeseen punke72 at hotmail.com otsikolla: Linkin liikunta, niin katsotaan niiden pohjalta mihin teillä on kiinnostusta. Vastata voi myös pian teille postattavan kyselyn yhteydessä, mutta varsinkin pidemmät ideat kannattaa laittaa suoraan minulle. Erityisesti odotan vastauksia kaikilta liikuntavuorolla nykyisesti aktiivisesti käyviltä.

 

terveisin

 

Mikko Punkari

Liikuntavastaava

041 437 8672

punke72 at hotmail.com

 

FAQ:

 

1. Voidaanko varata sisäliikuntavuoroja kaupungilta?

Vastaus: Ei käy kovin helposti. Sisäliikuntavuorot olisi pitänyt varata kaupungilta huhtikuussa, ja siellä on muutenkin sen verran täyttä, kun kaikki liikuntaseurat ovat nokkimisjärjestyksessä ykkösenä jonossa. Lepakkovuoroja siis korkeintaan tarjolla.

 

2. Voidaanko varata sisäliikuntavuoroja muualta?

Vastaus: Tuskin ainakaan niin, ettei se maksaisi mitään osallistujille. Linkillä ei ole aivan rajattomia resursseja ja yksityisten hinnat ovat korkeampia kuin U1- ja U2-salin.

 

3. Missä sitten pelattaisiin jalkapalloa tai ultimatea?

Kampuksen kentältä varmaan on mahdollisuus saada vuoroja - tai ultimate onnistuu vaikka mattilanniemen nurtsillakin. Tärkeintä on musta kuitenkin, että saadaan sovittua säännöllistä yhdessä tekemistä.

 

 
 		 	   		  
_________________________________________________________________
Tutustu videoiden avulla Windows Live tuotteisiin.
http://www.microsoft.fi/live
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: http://lists.jyu.fi/pipermail/linkki/attachments/20100526/419d154d/attachment.html 


More information about the Linkki mailing list