[Liidin] Vuoden 2010 SM-kisat!

ville.raikkonen at pp.nic.fi ville.raikkonen at pp.nic.fi
Fri Sep 4 23:00:24 EEST 2009


Moi,

Tänä vuonna ei päästy kattavaan sopimukseen säänhaltijan kanssa sm-kisojen säistä, vaikka ainakin riipparipuolella neuvotteluita käytiin aivan viimeiseen asti (kiitos Kentsu ja Janne)! Vaparipuolella ei kummassakaan lajissa saata täyteen vaadittavaa kolmea kisapäivää, joten ainostaan MOVA-kisat saivat tänä vuonna SM-arvon. Kaksitahtiset järjestivätkin kisat oikein suuren maailman malliin erään "ostarin" takapihalla. Onnittelut mitalisteille ja kiitokset kisaorganisaatiolle!

Nyt on taas kuitenkin se aika, kun pitää laittaa tulevan vuoden kisahakemukset sisään. Hakemukset pitää olla liitossa viimeistään tämän kuluvan kuun viimeisenä päivänä. (http://www.ilmailuliitto.fi/fi/suomen_ilmailuliitto/saannot_lomakkeet)

Riippuliidon kisat on viimeiset kolme vuotta pidetty heti kauden alussa touko-kesäkuun vaihteessa. Jonkun verran on tullut kritiikkiä aikaisesta ajankohdasta,mutta pisteiden valossa 2 näistä on ollut koko sm-historian kovatasoisimpia! Muistaakseni varjoliidon sm-kisoissa on ollut viime vuosina epäonnea säiden kanssa. Jotenkin on myös surullista, ettei tänä vuonna edes yritetty järjestää yksiäkään varjoliidon vaparikisoja Suomen rajojen sisäpuolella :( Tämän vuoden sm-kisojen jälkeen on voinut äänestää ensi vuoden kisojen (Nordic open) paikasta. Äänestyksen perusteella Vågå näyttäisi olevan seuraavien Nordic Openin näyttämö(http://www.paraglidingforum.com/viewtopic.php?t=26102).

-Ville
050 501 3512



More information about the Liidin mailing list